Pages

Thursday, February 4, 2016

Wowapp application against whatsapp

Selamat malam semua... entry ni ditulis bertujuan untuk menghebohkan application baru seperti application whatsapp tetapi application ni dikenali dengan wowapp...

Wowapp merupakan application yang diklasfikasikan sebagai application social seperti whatsapp,wechat,beetalk,telegram dan lain2 lagi...

Wowapp mempunyai fungsi chatting, video call & voice call ( free macam aplikasi sosial yang lain jugak kan ). Wowapp juga boleh mengandungi fungsi yang sama macam whatsapp.

https://www.wowapp.com/w/r34warrior/R34-Warrior

Advantage wowapp adalah :

*Setiap kali menggunakannya kita akan dapat earn iaitu dalam bahasa mudahnya ialah duit.

Macam mana nak earn duit kan?

*Mudah saja..kita hanya perlu mengunakan wowapp
*Klik saja iklan kecil yang timbul
*Invite rakan2 yang lain

Cara nak cash out duit?

*boleh donate atau
*cash out ke bank sendiri

Nah ni link nak buka akaun wowapp kalau nak add saya

https://www.wowapp.com/w/r34warrior/R34-Warrior

Lupa nak habaq...lepas signup wowapp guna link tu jangan lupa download application wowapp ni dekat playstore tw untuk mobile...

3 comments:

THANKS 4 YOUR COMMENT ^_^

Label

Bola (1) bulan posa (1) cerita (2) Digi (1) DOA (1) DUNIA (1) Electrical (2) INFO (3) jawatan kosong (1) jiwang (5) KERETA (15) KOMPUTER (1) linkin park (4) make money (1) Mata wang (1) MOTOR (2) MR CLOWN3 (1) NOKIA (1) peperiksaan (1) PROJECT (1) samsung (1) Sihat (1) solat (1) SONY ERICSSON (1) SOUND (1) SUKAN (1) Sum 41 (1) TIDUR (1) ungu (1) Video (5)